Ny design på gång!

Nu ser ni början på den nya designen Ollan har ordnat åt mig! Det kommer bli fler bilder i headern och vi kommer ändra texten i inläggen.
 
Fin va?!

Träffade Lasse!

Ridlägret låg jättenära mitt stall, och vi red förbi där. Plötsligt såg jag Lasse stå i en stor sommarhage! Kände igen honom och alla ridskolehästarna. Det var länge sen jag såg honom... Han var söt förstås men mycket gulare än jag kom ihåg!

Kramar & gnäggningar Sara

Bilder från ridlägret!

Här kommer lite bilder från Karlshem!
 PS. Ella har tagit några av bilderna men kommer inte ihåg vilka! :)
Elsa och Auds hund Vilda.
 
Gula huset. Tycker det påminner och Villa villerkulla i Pippi!
 
Stora stallet där Ellas häst Kamado och Elsas häst Kaliber stod.
 
Skullstallet! Pajasso stod i mittenboxen, mina grejer utanför dörren :P
 
Enda killen på ridlägret, Anders... Han hängde efter oss hela tiden och det var bara Elsa som tyckte synd om honom!
 
En get som heter Elvis! Kul bild va?
 
Aud berättar historier på höskullen! En död Vilda framför... Tjejen i svart tröja heter Johanna och hon bakom Aud heter Alice. De går i samma skola som jag, fast de är 98:or. Go Äppelviken!
 
Elsa posar utanför vårat hus! Det var bara vårt...! Det kallades Gula mittenstugen, Indianstugan och Sippans stuga! Det hade 3 namn nämligen... :)
 
Hej hopp utanför ridbanan!
 
Min obekväma säng!
 
Innuti stugan! Elsa igen...
 
Ella och en tjej som heter Louise...
 
Ellas första häst! Den hon provred, hette Vagebond (skomärke!)
 
Ellas andra häst! Bronco, den hon fick.
 
Ellas tredje häst! Kamado, den hon bytte till. Det var favoriten!
 
Det som ser ut som ett garage var matsalen och kaninburen utanför.
 
Vilda Vilda!
 
Men Elvis... Haha söööt!
 
Moses, kung över Eypten! Nä, men Karlshem förstås!
 
Elsas häst Kaliber!
 
Ranger, cool färg va?
 
Kalibisen i hagen!
 
På flaket på väg till grillkväll på stranden!
 
Ella och Alice som går i Äppelviken!
 
Karlshems Gård låg jättenära Fågelängens Stall där jag rider! Här är några av deras hästar.
 
Grillmyyys!
 
Mmmm marsmellow...
 
På väg till hagen. Pajasso blev alltid helt tossig när han såg den!
 
Bad! Elsa och Ella fick bada med Kamado. Stalltjejen Elsa ville inte bli blöt...
 
Jag fick bada på Ellas förra häst Bronco, och fick dela honom med en annan tjej som heter Hanna... Han var väääldigt spetsig i ryggen!
 
Elsa ska försöka få Kamado att simma med hjälp av ridläraren Hanna.
 
Äntligen simmar han!
 
Plaska var visst väldigt kul... :)
 
Hanna the ridlärare!
 
Auds andra hund Lystra! Hon blev sparkad av en häst...!
 
Pajasso, min älskade underbara Pajasso! Vi fick bara en vecka tillsammans, men vi blev ändå bästisar. Jag lovar att komma och hälsa på dig! Du finns i mitt hjärta föralltid. <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar dig.
 

Hyra ponny

Nä men nästa sommar måste jag faktiskt hyra ponny! Har tröttnat på ridläger tror jag... Eller jag har väl inte direkt varit på något ridläger som jag har tyckt varit jättebra egentligen. Men det verkar så himla roligt att hyra häst. Man får göra vad man vill med den och bestämma över den själv och låtsas som om den är din egen liksom.

Har du hyrt sommar/vinterhäst? Hur var det?

Snart blir det bildbomb!

Nu är jag på väg hem från landet och när jag kommer hem blir det en rejäl bildbomb från Karlshem! Håll ut! :)

Mina ridplaner i sommar

Jag har bestämt mig för att jag ska rida mycket i sommar. På mitt landställe bor det en 14 eller 15 årig tjej som har två hästar i ett eget stall. En svensk ridhäst tror jag som heter Hidalgo och en fjording som heter Gila. Hidalgo är hennes tävlingshäst men Gila står mest stilla så då har jag fått rida henne! Therese som tjejen heters mamma har varit ridlärare så i sommar tänker jag ta massor av lektioner från henne! Jag känner att jag verkligen vill utveckla min dressyr! Min mammas kusin som bor i Göteborg har en egen gård med en massa hästar också, och dit ska vi åka i sommar och bo på där i någon vecka! Ska bli jättekul och jag kommer att hjälpa till på gården och rida varje dag! Längtar... :)

Pajasso<3

Nu är jag hemma från ridlägret. Det var faktiskt inte som jag hade föreställt mig det, är kanske lite besviken... Det var himla mycket regler och man fick inte ens vara på en del av gården om inte någon ledare (som var 15-17 år, knappt äldre en mig!) var där. Larvigt! Haha... Men jag ska berätta om min häst Pajasso:
På provridningen skulle jag rida en häst som hette Gilbert, men som kallades Gibbe. Han var stor och brun med grå stickelhår och var som en allmänt snäll häst i boxen. Nosade knappt på en. Han var väldigt jobbig att rida minns jag, han var väldigt lång i halsen och rusade bara utan att lyssna. Den tjejen som hade boxen bredvid Gibbe skulle rida en jättesöt grå ponny och hon verkade också ha lite problem med att rida honom. Under lektionen kom Audi in och sa att hon och jag skulle byta häst! Den grå var lite jobbig att rida han med, körde upp huvudet och pinnade på. Jag försökte arbeta honom nedåt och lugna honom men det gick inge bra, jag fick bara ont i fingrarna. Senare på kvällen fick jag reda på att jag skulle ha den grå som heter Pajasso hela ridlägerveckan, och jag var väl inte helt nöjd med det... Nästa dag på dressyrlektionen gick det nästan ännu värre, han var helt tossig! Jag tänkte säga till Audi att jag ville byta häst men jag tänkte att jag kunde vänta med det till dagen därpå för jag kunde ju ändå inte byta innan hoppningen.
Men på hoppningen förändrades allt. Han var underbar och flög över ALLA hinder!! Det var underbart och jag fick tips om att jag skulle göra halvhalter hela tiden, ta och lätta... Då lyssnade han äntligen. Genast älskade jag honom och han var så mysig i boxen också! Slickade mina händer och hade alltid öronen framåt. Han älskade när jag kliade honom i pannan och var supermysig. Jag grät på avslutningsdagen för att jag trodde att jag aldrig skulle få se honom mer, men då kom mamma på att jag kunde ta privatlektioner på Karlshem ibland på min älskade Pajasso!<3
PS. bilder kommer! :)

Till ridlägret!!

Om en timme ska jag och mamma åka till Karlshem. Jag har packat ner hela mitt hus, har säkert 4 väskor! :P
Jag är nervös ofcourse men det ska ändå bli väldigt roligt! Jag har aldrig riktigt varit borta själv en hel vecka, om inte mormor och morfar räknas :)
Jag kommer antagligen bara hinna blogga från mobilen ikväll och berätta vilken häst jag fått och så. Jag kan inte ladda upp bilder från mobilen så de kommer jag antagligen lägga upp nästa vecka, så då blir det em riktig bildbomb! :)

Kramar & gnäggningar Sara

IMORGON BÖRJAR DET!!

Imorgon börjar ridlägret! Det bara slog mig helt plötsligt, jag är inte tillräckligt förberedd känner jag. Usch så nervös jag är :(
Men jag vill inte tänka på att man måste prestera och vara bäst, jag vill bara ha roligt! Så jag hoppas på det :)

En några år gammal bild på mig, min kusin Line och mormors hund Kajsa när hon var valp! <3

Kramar & gnäggningar Sara

Min avslutningsklänning!


Läskigt...

Nu är det bara 2 dagar kvar till ridlägret!! Gaah, vad läskigt! Men ohoj vad kul! ;)

Kramar & gnäggningar Sara

Shoppat loss rejält på Hööks

Nu har jag kommit hem från en lååång tur i Hööks ridsportaffär! När det kom till ridhandskarna så var det väldigt svårt att bestämma sig, så jag köpte ett par dyra av läder som man inte kan ha i regn och ett par billiga som jag ska ha i regnet! Förövrigt hittade jag jättebra och fina saker, så jag rekomenderar verkligen Hööks, de har en väldigt stor affär med mycket grejer oxå! :)

Prislista:

Chaps: 349 kr
Handskar: 159 kr
Handskar: 29 kr
Hjälm: 649 kr
Hästgodis: 49 kr
Allroundspö: 29 kr
Hovkrats: 13 kr

Min nya snygga ridhjälm! Äntligen!


Mina dyra, snygga vantar...

Mina "regnochsmutshandskar"

Smaskigt hästgodis med kanel och äppelsmak! Mums va?

Ganska konstig bild, fick inte med hela spöet hur jag än gjorde, haha. Men det är svart och ett allroundspö!

 Mina chaps! Ser mindre ut än vad de är... :P Mörkbruna.


Det var allt tror jag! En fråga...


Tycker du att det är snobbigt att ha nya och dyra kläder i stallet?
Tänkte tex på de fina handskarna, man har de ju ändå för att jobba med men de är så snygga! Skulle du se det som snobbigt att ha sånna handskar i ett stall?

Kramar & gnäggningar Sara

Snart är det dags! :D

Nu är det 3 dagar kvar till ridlägret!! Jippie!! :D

PS. Glöm inte att kolla in min bästis blogg www.hastgalen.blogspot.se som det står i länkarna!

Kramar & gnäggningar Sara

Kände för en sommarbild!

Här är jag i äppelträdet! :)
Måste lägga upp mer bilder, blir nog mer av det framöver men jag vet inte hur man lägger upp bilder från mobilen? Hjälp? :)

Sommarlov!! :D

Idag är det sommarlov! 10 lediga veckor med bad, sol, hästar, ridning och att vara med sin bästa kompis! Vad mer kan man önska sig? :)

Ha en riktigt glad sommar!!

Kramar & gnäggningar Sara

Handlat med problem

Som sagt skulle Lisa och jag åka och shoppa idag, jag hittade ett linne på Topshop och en fin avslutningsklänning på Lindex. Men när vi skulle betala klänningen funkade inte Lisas kort och vi trodde att det var slut på pengar. Vi ringde pappa men han sa att det var flera tusen på kortet, så då provade vi igen och då funkade det! Ska lägga upp en bild på klänningen och det när jag tar en :)

Kramar & gnäggningar Sara

Ny design

Imorgon ska jag få hjälp av en kompis som är världsbäst på datorer och sånt att göra en fin och mer unik design! Det kommer även vara lite bilder på när jag rider och på Gila!

Kramar och gnäggningar Sara

Nedräkning...

4 dagar kvar till ridlägret! Det närmar sig fort :)

Shopping

Nu ska min storasyster Lisa (16 år) och jag åka och köpa avslutningsklänning. Lite sent ute kanske, skolavslutningen är ju imorgon men bättre sent än aldrig! :) Ska oxå köpa lite kläder och sånt man kan ha med sig till ridlägret!

Lite nyköpt!

Hehe vi fick åka till XXL istället och de hade typ inga ridgrejer så jag köpte bara några borstar + 2 pikétröjor som jag ska rida i. På torsdag kommer jag åka till Hööks så då köper jag de viktiga grejerna:)


Snart börjar det...

På lördag är det dags! Ridlägret börjar! :)
Nedräkning: 5 dagar kvar

Vad jag ska köpa i Hästbutiken:

Det här ska jag sen när mamma kommer och vi åker till Hästbutiken! Måste ju ha lite nytt till ridlägret...
 
  • Chaps
  • Ridhjälm (måste vara snygg, min förra var en sån man hade för 30 år sedan och jättehög! :P)
  • Ridtröja (kortarmad)
  • Ridhandskar (svarta)
  • Hästgodis (med någon god smak!)
  • Hovkrats med borste bak
  • Borstar och sånt till ryktlådan (ryktborste,pigg,rot,pann,skrapa m.m)
 
Bilder kommer ikväll! :)
 
Kramar & gnäggningar Sara

Ridläger!

Nu, om en vecka, är jag på ridläger. Jag kan bara inte fatta det! Såklart, jag har ju varit på ridläger förut, men det var dagridläger, inte ett sånt här riktigt sovaöverridläger! Jag ska åka dit med min bästis Ella och en tjej som gick på mitt dagis som heter Elsa. Jag har ridit i 5 år och de i 2 tror jag, så jag kommer nog inte hamna i samma ridgrupp som de men vi kommer vara rumskompisar. Ska bli såååå kul!! :D
 
Juste, ridlägret vi ska till heter Karlshems Gårds Ridläger och det ska visst vara jättebra! Man kommer få bada  med hästarna, sova på höskullen och rida på långritt och en massa mer! Jippie!! Längtar sjukt mycket men är lite nervös... Aja det blir bra :)
 
Imorgon ska jag åka och köpa lite nya saker, ridhjälm och sånt till ryktlådan så jag lägger upp en bild på det imorgon!
 
 
Kramar & gnäggningar Sara

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus